Наши мероприятия

Meistä

KlubOk – ei ole pelkästään venäjänkielisten äitien perustama järjestö. Tämä on kokoontumispaikka, josta löydät uusia ystäviä, saat tukea tilanteessa kuin tilanteessa ja saat olla oma itsesi.

Äitiys ei ole aina helppoa. Erityisen haastavaa on olla äiti vieraassa maassa, kaukana läheisten tukiverkostosta.

KlubOkilla olemme aina valmiita kuuntelemaan, tukemaan ja jakamaan kokemuksemme. Yhdistämme ne, joista tuli äiti ensimmäisen, toisen, kolmannen ja tätä useamman kerran, koska jokainen lapsi on ainutlaatuinen, samoin kuin myös äitiyden kokemus. Yhdistämme perhevapaalla olevat äidit, työssä käyvät äidit, opiskelija-äidit, yrittäjä-äidit, isoäidit, tädit, vanhemmat sisaret, sekä kaikki naiset, jotka tahtovat olla osaa meidän suurperhettä.

О нас

Клубок – это не просто клуб русскоязычных мам. Это пространство, где ты сможешь найти друзей и поговорить о том, что тебя
волнует.

Ведь материнство – это не всегда легко. Особенно трудно быть мамой в чужой стране, вдали от привычного окружения.

В Клубке мы всегда готовы выслушать, поддержать и поделиться опытом. Мы объединяем тех, кто стал мамой в первый, второй, третий и более раз, ведь каждый ребенок уникален так же, как уникален опыт материнства. В Клубке встречаются мамы в декретном отпуске, работающие мамы, мамы-студентки, мамы-предприниматели, а также бабушки, тети, старшие сестры.