Viikkotapaamiset

Viikkotapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleet venäjänkieliset vanhemmat ja lapset. Järjestö on pitänyt kokouksia eri toimipisteissä pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2011.

9kk Plus

Yhdistys järjestää synnytysvalmennuskursseja venäjän kielellä. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti ensimmäistä kertaa Suomessa synnyttäville naisille. Kurssin aikana käydään naisen ja lapsen terveyteen liittyviä asioita, käytännön asioita synnytyksestä sekä synnytyksen jälkeisestä ajasta.

Kysymys Piste

Yhdistys järjestää ilmaisia synnytysvalmennuskursseja venäjän kielellä. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti ensimmäistä kertaa Suomessa synnyttäville naisille. Kurssin aikana käydään naisen ja lapsen terveyteen liittyviä asioita, käytännön asioita synnytyksestä sekä synnytyksen jälkeisestä ajasta.

Doulan tuki synnytyksessä

Yhdistys tarjoaa mahdollisuuden ottaa doula mukaan synnytykseen. Henkilökohtainen avustaja huolehtii siitä, että synnytyksessä tunnet olosi turvalliseksi, auttaa rentoutumaan ja on mukana pitämässä kädestä kiinni elämäsi tärkeimpänä päivänä.

Erityiset lapset

Ilmainen neuvonta

А также...

… мы устраиваем и проводим:

• Пикники и походы;
  • Встречи со специалистами;